İmamoğlu mektup adresini paylaştı: Sizlerle dertleşmeye devam edeceğim
İmamoğlu mektup adresini paylaştı: Sizlerle dertleşmeye devam edeceğim

İmamoğlu mektup adresini paylaştı: Sizlerle dertleşmeye devam edeceğim

paylaş :

Silivri'de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine gönderilen her mektubu ilgiyle okuduğunu belirterek mektup adresini paylaştı.

23 Mart'tan bu yana tutuklu bulunduğu Silivri'deki cezaevine gönderilen binlerce mektubu ilgiyle okuduğunu belirten Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mektup adresini paylaştı.

237 günde hazırlanan İBB iddianamesinde 23 asıra kadar hapsi istenen İmamoğlu, sosyal medya hesabından kendisine gönderilen mektuplar ile ilgili duygusal bir mesaj paylaştı.

İmamoğlu'nun sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

"Sevgili Mektup Arkadaşlarım;

Bugüne kadar binlerce mektubunuzu okudum. Bana güç ve destek verdiniz. Gönüldaş ve yoldaş oldunuz.

Beni evladınız, kardeşiniz, ağabeyiniz olarak köyünüze, ilçenize, şehrinize hatta dünyanın farklı yerlerindeki evlerinize misafir ettiniz. Her cümleniz bana bunu hissettirdi.

Okuma yazmayı yeni öğrenenlerden,
Bebekleri ve küçük çocukları adına yazan anne-babalardan,
Yeni doğacak bebeklerinin duygularını yazan annelerden muhteşem mektuplar aldım, çok güzel duyguları yaşadım.

Kısacası her kesimden, her yaştan, her bölgeden ve her deneyimden insanımızın; sözlerinin gücü ve kuvvetiyle özgürleştim. Sizden duymaya, öğrenmeye ve çok çalışmaya devam ediyorum.

Farklı hapishanelerde yatan kader mahkumlarından aldığım mektupların yeri ise ayrı. 

Cezaevinde oluşan büyük yoğunluk gereği mektuplarınızı aşağıdaki adrese bekliyorum. Yazdıklarınızı okumaya, sizlerle dertleşmeye devam edeceğim. 

Sizleri sevgiyle, saygıyla ve hasretle selamlıyorum.

Her şey çok güzel olacak.

Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi, Üsküp Sokak, Çankaya / Ankara"