CHP'li Kocaeli İzmit Belediyesi'ne şafak operasyonu: Ekşi yemedim ki midem ağrısın

CHP'li Kocaeli İzmit Belediyesi'ne şafak operasyonu: Ekşi yemedim ki midem ağrısın

paylaş :

Gözaltına alınan isimler arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşinin yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan'ın da yer aldığı öğrenildi

Sabah saatlerinde CHP'li Kocaeli İzmit Belediyesi'ne düzenlenen şafak operasyonunda çok sayıda isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşinin yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan'ın da yer aldığı öğrenildi. Hürriyet, gözaltına alınırken "Ekşi yemedim ki midem ağrısın" dedi. 

CHP'li İzmit Belediyesi'ne şafak operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimler arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşinin yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan'ın da yer aldığı öğrenildi.

Polisin belediye binasında arama yaptığı öğrenildi. Öte yandan; belediye çevresinde güvenlik önlemlerinin artırıldığı, personel ve vatandaşların da bina önünde beklediği bilgisi edinildi. 

"Ekşi yemedim ki..."

Hürriyet'in gözaltına alınırken "Ekşi yemedim ki karnım ağrısın" dediği öğrenildi.